Nytt inköp: Säng och kontorsstol

Som ni säkert redan vet så har jag och min sambo, N, precis köpt oss en stor och fin villa ungefär 20 minuter utanför centrum. Tack vare många års slit med att spara ihop pengar till kontantinsatsen kunde vi äntligen lägga bud på huset som vi hela tiden drömt om.

Att det har sina problem och skavanker spelar egentligen ingen roll för oss, det är bara ytterligare en anledning för oss att få göra saker tillsammans och helt enkelt bygga upp vårt nya hem tillsammans med bådas blod och svett. Det kommer kännas genuint och äkta, så det verkligen är vårt hus och inte någon färdig produkt som vi bara har köpt. Det är vi som har gjort det och det är vi som kan känna oss stolta när det hela står klart.

Ett tomt hus är dock inte speciellt trevligt att bo i och jag och N kom tidigt fram till att en säng var bland det allra viktigaste som vi skulle titta på först. Eftersom mycket pengar gått åt och kommer att gå åt till renoveringen så vill vi såklart hålla det så billigt som möjligt för att spara, utan att för den delen gå ner i kvalité.

Vi lyckades med att hitta en sida som kunde erbjuda oss högkvalitativa sängar till ett bra pris och det var Trademax. Där fanns det riktigt mycket att välja på, så det tog ett tag att bestämma sig, men när vi väl fick hem den som båda valt så var vi mer än nöjda och de var också riktigt bekväma. Jag passade då genast på att beställa hem en kontorsstol till mitt skrivbord, då jag behövde något bra och hållbart till alla mina nätter framför datorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *