Födelsedagspresent till oss båda

Födelsedagsfirandet med sambon blev helt lyckat som helst, en tillställning att minnas. Dessutom så blev min present en framgång också. Där kan jag ju inte ta åt mig hela äran eftersom jag ju anlitade en spion i form av en av tjejens kompisar. Men hon blev glad över smycket det var ju det som var själva poängen. Så allting är tipp-topp kan man säga, med frid och fröjd och harmoni i hemmet. Två tummar upp med andra ord. Men födelsedagen slutade inte med att den var över, eller hur man nu ska säga, utan vi bestämde oss gemensamt för att verkligen kosta på oss någonting extra, och tänkte lite vidare på det där med hotell. Hotellsängar är ju ofta riktigt sköna saker, så varför skulle vi inte kunna ha en sådan själva?

Vi började kolla runt lite, och tänkte att en säng av hotelltyp knappast kunde vara billigt. Men vi hittade billiga sängar av den typ vi tänkt oss hos Chilli. De kostade bra mycket mindre än vi trodde att de skulle. Nästan så man tror att det handlar om tryckfel eller något sådant. Men det verkar bara som om de har riktigt schyssta priser hos Chilli. Vi bestämde oss för att ta en av de riktigt stora modellerna, 180 cm bred, för maximal möjlighet att breda ut sig och mysa. Sängpaketet heter Harmony och är tydligen ett av deras mest populära, och kostade mindre än fem laxar – typ hälften mot vad jag trott en så lyxig säng skulle kosta!

Så nu har vi en riktig lyxig säng från Chilli, delvis då som ett resultat av sambons födelsedag. En present till oss båda skulle man kunna säga. Det trodde vi inte för bara två veckor sedan. Ibland går saker och ting snabbt, vilket ju inte alltid är bra. Men i det här fallet blev det hela riktigt lyckat. Jag säger bara det: en kontinentalsäng är något alla borde skaffa. Lätt värt priset och helt otroligt skön och bekväm.

Ja ok. Det var nog allt för den här gången. Dax att hitta på något vettigare att syssla med 🙂 Tack och hej, leverpastej!
Harmony

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *