Födelsedagsfirande för sambon

Till helgen fyller min kära sambo år och jakten efter den bästa födelsedagspresenten har pågått länge. Vi ”IT-killar” sägs ju vara stela, trista och tråkiga men jag vågar bevisa motsatsen. Sambon har länge pratat om att hon vill utöka sin samling av smycken och att hon saknar halsband i mer ”klassisk” stil, så jag antog utmaningen och gav mig ut på nätet på jakt efter den perfekta presenten.

En riktig utmaning
Och utmaning var verkligen ordet. Jag fick scanna igenom hela nätet för att hitta rätt. Som hjälp med inspiration ringde jag även hennes bästa vän som bad mig kolla efter halsband hos Blingit. Där hittade jag faktiskt ett utbud med otroligt häftiga smycken. Jag är däremot inte den bästa att avgöra vad som räknas som ”klassiskt”, men hennes kompis gav mig länken till ett smycke hon visste skulle gå hem så den blev det. Ett jättefint silverarmband med ett hjärta på, och en liten text där det står ”Ab Imo Pectore”. Det betyder typ ”Av hela mitt hjärta” eller nått sånt.

För er som undrar förresten: Nej, hon läser inte bloggen. Hon vet nog knappt att den finns längre 🙂

Besök av familj och vänner
På fredag kommer hennes familj hit också. Yngsta brorsan ville sova här med oss medan de andra tagit in på hotell. Även om vi har mycket med plats så är det inte alltid som folk klarar av att bo så tätt intill varandra har jag märkt. Sedan är det såklart ganska nice att bo på hotell emellanåt också. Vår frukost kan inte riktigt mäta sig med en frukost buffé på hotell, ha ha.

Vi har handlat in nästan allt nu så att vi kan pynta i ordning här hemma och göra det fint. Igår var vi på bolaget och valde ut lite olika vinflaskor att bjuda på, och vi har beställt en tårta på ICA också som vi får hämta på fredag morgon. Vi bakar inte sådär jättemycket själva så det blir kakor från affären och frysta kanelbullar som vi kör i micron. Det brukar gå hem det också 🙂

Ska bli riktigt skoj att få fira henne nu när hon fyller jämnt och allt. Förutom armbandet så kan det hända att jag bokat in oss på två nätters hotell i Stockholm i höst också, där vi ska gå och kolla på teater och ta en vända till Skansen. Hon älskar verkligen Skansen och har varit där varje sommar med sin familj hela uppväxten typ. Ska bli kul att uppleva det tillsammans nu istället 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *